tentoonstellingen_2

Tentoonstellingen

KUNST OP HOTEL

15 oktober 2017

De Mechelen Hotel Association organiseert op zondag 15 oktober voor de vierde keer op rij haar opendeurdag. Mechelaars en bezoekers worden uitgenodigd om die dag het brede Mechelse hotelaanbod te komen verkennen.

Als thema werd dit jaar opnieuw gekozen voor ‘Kunst in het hotel’. In samenwerking met de Academie van Mechelen en Sjarabang krijgen verschillende kunstenaars uit Mechelen en omstreken die dag de kans om hun werken te exposeren. Daarnaast zullen ook individuele kunstenaars aanwezig zijn om hun werk tentoon te stellen aan het brede publiek. Van olie op doek tot glasbewerking, keramiek, schilderkunst en beeldhouwkunst; er is voor elk wat wils.

Kom op 15 oktober tussen 11 en 15u dus zeker een kijkje nemen in een van de twaalf deelnemende hotels. Het Anker (Carine Maes), Best Western Hotel Gulden Anker, Holiday Inn Express (Rita Boon, Lin Van Den Broeck, Jef Sterckx, Marie-Lou Van Dam, Ann Van Hoorick, Annie De Wael, Vanessa Michiels), 3 Paardekens, Hotel Elisabeth, Hotel Mercure Vé, Martin’s Patershof, NH Mechelen (Tine Van den Eynde), Novotel, Vixx Hotel (Hilde Decrem), Parkhotel Montreal (Tanja Gordts) en Jeugdherberg De Zandpoort (Patrick Teck) zullen je hartelijk ontvangen.


Voorbije tentoonstellingen van het huidige academiejaar vind je in het Archief 2017-2018